Currently viewing the category: "Sökes"

Jag söker en webbdesigner för ett uppdrag med start inom kort och med deadline c:a 10:e november. Du ska ha självklart ha kunskaper inom de senaste teknikerna inom HTML & CSS, kunna göra responsiv design och ha en portfölj som visar vad du går för.

Projektet du ska designa är välspecat och jag har en mockup i PSD-format som anger riktlinjer. Det handlar främst om att göra det på ett liknande sätt, fast snyggt, samt att få till det i HTML/CSS och få det responsivt. Utöver PSD-mockupen finns också ett designdokument som specar de olika modulerna. Allt som allt är det c:a 6 olika views som ska designas. Projektet är till 90% specat, resten kommer att behöva itereras.

Min deadline för projektet är 17:e november, grunddesignen kommer att behöva vara klar runt 7-8:e november och sen några dagar för iterering. Det är mycket, mycket viktigt att du är tillgänglig och har tid för detta projekt.

Det är en fördel om du bor i Stockhom så att vi kan ses och diskutera projektet. Jag tänker mig en prisbild på 500-600 kr / h. Självklart har du F-skattesedel, en portfölj och ett effektivt arbetssätt.

Hör av dig till mig på christoffer@wallcloud.se med referenser till din portfölj och ditt pris.