Nu på lördag den 7:e april kommer jag att vara med i “Fråga vad du vill” i Sveriges Radio P3. Jag kommer att svara på lyssnarnas frågor om storm chasing, vilket kommer bli riktigt roligt! Om du har möjlighet så lyssna gärna och ställ gärna frågor.

Gå gärna in på mina olika kanaler om storm chasing om du vill veta mer, eller fråga i efterhand:

  • Twitter: @stormchasingusa – under säsongen så är det främst Twitter jag använder för att beskriva vad som händer, när det händer. Här kommer foton först upp osv. Det är kanske framförallt roligast att följa mellan 27:e maj och 12:e juni i år när jag är i USA och jagar tornados.
  • Instagram: @stormchasingusa – Ett väldigt populärt konto med över 10.000 följare där jag postar mina allra bästa foton från mina resor. På sistone har jag även haft med foton från olika turföretag som får visa upp sina bästa foton – somliga är otroligt spektakulära!
  • StormChasingUSA.com – Min webbsida där jag bland annat bloggar om mina storm chasing-resor men framförallt jämför olika storm chasing-företag man kan använda sig av för att, som komplett amatör, följa med och uppleva dessa fantastiska vyer själv.
  • Facebook.com/StormChasingUSA – Här postar jag bilder och minibloggar lite emellanåt men i ärlighetens namn är det bara ett “slavkonto” åt mitt Instagram-konto där jag postar samma sak som jag instagrammar.

Jag hoppas att lyckas inspirera fler svenskar att ta beslutet att åka på en storm chasing-resa. Det är något av det coolaste jag någonsin varit med om, alla kategorier, och jag har ändå haft ynnesten att få uppleva en del fantastiska saker runt om i världen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *