Jag hade egentligen bestämt mig för att pausa försäljningen av sajter till efter nyår men efter att ha fått flera förfrågningar om köp av BoUpplysningen.se har jag nu beslutat att sälja även den sajten. Eftersom den står för huvudsaken av min återstående inkomst betyder det också en näst intill komplett exit för mig från att jobba som affiliate på heltid.

BoUpplysningen är den bästa webbprodukt jag skapat och har varit mycket stabil under alla år och bidragit med betydande inkomster. Den har varit med i tidningar som DN, Östgötacorren mfl och dykt upp på vart och varannat sökord relaterat till bostadsköp under de 9 år sajten varit igång.

Nu är det dock dags för mig att ta det slutgiltiga steget bort från affiliatescenen och sälja denna guldklimp. Om du är intresserad av att köpa den så hör av dig till mig på christoffer@wallcloud.se för ett utförligt säljprospekt. Priset är 650.000 kr, dock ej “köp nu”-pris som vid tidigare försäljningar utan det kan komma att bli budgivning. Priset motiveras förstås av inkomsterna till sajten.

 

2 Responses to BoUpplysningen till salu

  1. Nicke says:

    Hur såg kalkylen ut när du kom fram till priset 650000? För en lekman ser det otroligt dyrt ut för en sajt som “bara” har nyttig information för försäljning av bostäder.

  2. Christoffer says:

    Nicke: Ungefär såhär http://www.kalkyleramera.se/ekonomi/vardet-av-din-passiva-inkomst ! Jag lägger aldrig ut sajter till överpriser eller “drömpriser” (bortsett från när jag för nåt år sen försökte sälja Skilsmässoadvokater.se till en kund för 65.000 kr) utan det är vad sajten är värd baserat på intäkter, antal besökare, kvaliteten på texterna, SEO, varumärkesstyrka etc. Det motsvarar 3 ggr årsintäkten för en sajt som haft dessa intäkter stabilt i 3 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *