Som du kanske märkt här på bloggen, på Twitter och WN så håller jag ju på att sälja av stora delar av min park med sajter. Jag har nu sålt av 25 sajter och några domäner därutöver och har ett fåtal sajter kvar till salu. Dessa gör jag nu en sista drive för att sälja. Inkluderat i denna slutförsäljning är:

Se länkarna för eventuell statistik och priser. Hör av dig om du är intresserad av någon specifik sajt till christoffer@wallcloud.se.

Notera att övriga sajter, ex Presenttips.se, KalkyleraMera.se och BoUpplysningen.se inte är till salu.

 

 

2 Responses to Sista sajterna ute till försäljning

  1. hej!
    jag såg i listan med deltagare att du också ska på bloggminglet på onsdag, i Malmö. Jag ville bara titta in här och säga hej!
    Ha en fin dag!

    Vänligen Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *