För sjätte gången har jag nu åkt över till USA igen för att göra det jag älskar allra mest: jaga stormar. Det är ju något jag började med redan 2009 och sedan återkommit till nästan varje år efter det. Efter två väldigt magra år 2013 och 2014 har jag numera tagit lite säkerhetsmarginal och stannar här i tre veckor.

Idag är min andra dag i USA efter en så kallad “down day” igår där det inte fanns någon enda storm i området (Tornado Alley) men det ser ut som att denna vecka kommer bli riktigt spännande! Till skillnad från föregående år så kommer jag inte blogga här på Björkwall.com om resan men om du vill läsa mer och se foton etc så kan du läsa min blogg på StormChasingUSA.com.

Jag postar också bilder på Instagram (@talesoftrips) samt Twitter (@stormchasingusa).

Nu hoppas jag på riktigt dåligt väder!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *