tales of trips

Denna blogg började ju som “Du säger väl inte upp dig nu” som var en reseblogg i dubbel bemärkelse. Det handlade om min resa till Bali men också om min inre resa att våga ta steget och skapa mig det liv jag ville ha. Jag drömde om ett liv där jag kunde resa fritt – ett liv som jag i stort har nu. Eftersom jag också ville skriva mycket om entreprenörskap och webbutveckling så blev bl0ggen en kombination av allt. Emellanåt har jag dock grämt mig över att jag inte skapade en ordentligt reseblogg då denna blogg blev lite för spretig.

Det tog mig nära 10 år men nu har jag till slut gjort det i samband med en resa till Sri Lanka. Jag skrev och skapade Resefavoriter.se och hann bygga Facebook-sidor, Twitter-konton etc innan jag insåg att bloggen såklart bör vara på engelska, så att alla mina internationella vänner kan läsa. Det tog mig en halv evighet att komma på ett namn som funkade och inte var upptaget varken som domännamn eller på Twitter. Det blev till slut “Tales of Trips” på TalesOfTrips.com.

Så, jag kommer från och med nu skriva om alla mina kommande, och tidigare, resor på Tales of Trips för en internationell publik. Utöver det har jag också startat upp lite sociala media konton och har bland annat för första gången börjat Instagramma ordentligt.

Följ gärna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *