Euron.nu är, tillsammans med dollarn.nu, två av de 10 första sidorna jag gjorde. Idén fick jag från den exemplariskt enkla vecka.nu (som bara visar veckonumret) och applicerade samma sak fast för eurokursen respektive dollarkursen. Allteftersom föll sajterna i glömska, jag fick fler konkurrenter som kopierade idén och därtill blockade Google Adsense sidan för att den hade för lite innehåll (jo, det var ju halva tanken).

Funktionen och besökarna fanns förstås kvar och Euron.nu hade den högsta type-in ration på mina sajter (50%!). Efter att ha sålt Dollarn.nu för ett tag sen till Årsunda Webbinvest AB så sålde jag nu i veckan också Euron.nu, för en icke-offentlig summa.

Jag önskar Magnus Hansén all lycka till med att vidareutveckla sidan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *