Tågbiljetter.nu skärmdump

Jag har precis gjort klart mitt senaste projekt och det enligt en ny princip jag försöker tillämpa för 2013 och framåt: att anlita andra till att göra det jag inte är bäst på och programmering är inte riktigt det. Webbdesign är det egentligen inte heller.

Detta syns tydligt nu när resultatet står klart på Tågbiljetter.nu: snyggt och välgjort. Sidan har gått från att vara en usel WordPress-sida  med relativt meningslös information (se hur Bussbiljetter.nu fortfarande ser ut så förstår du) till en sökmotor för billiga tågbiljetter från Tradera (i fortsättningen även andra sidor). Tack till det har jag Calle på Omnidev som har varit fantastiskt duktig och lyhörd.

Tanken är alltså att jag ska börja anlita, outtaska och outsourca så mycket som jag kan under 2013. Min plan är att jobba lite mindre än jag gjorde under det relativt intensiva 2012 men framförallt att jobba smartare och med det som jag är duktig på.

 

 

5 Responses to Ny sökmotor för billiga tågbiljetter

  1. Simon R says:

    Tycker det ser riktigt bra ut! Kul att se.

  2. Tim Wiklund says:

    Snyggt! Gillar när man kombinerar funktionalitet med affiliate 😉

  3. Erik says:

    Ser riktigt bra ut. Nyfiken på vad du fick betala för programmeringen, lust att avslöja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *