Det är ganska uppenbart att den här sidan nådde sin peak 2007/2008 när jag var på Bali. Jag var galet taggad inför uppgiften och hade extremt mycket skriv i fingrarna och kunde lägga ned 1-2 h på att göra ett riktigt bra blogginlägg.

Jag gillar fortfarande att skriva men jag gör det så mycket professionellt nu att jag liksom inte har någon energi eller kreativitet kvar för denna blogg. Samtidigt gillar jag att skriva här lite nu och då. Jag blev lite förvånad i förra veckan faktiskt när jag pratade med lite annat webbfolk på seminariet Adsense in your city  i Stockholm och två personer faktiskt refererade till bloggen, varav en till mitt senaste inlägg.

Uppenbarligen läser ni alltså bloggen fortfarande och det är jätteroligt. Jag har precis återupptäckt bloggandet och går loss lite nu och då på min nya presenttipsblogg och får lite utlopp för mitt kreativa skrivande. Det är lite mer styrt eftersom allt handlar om presenttips men ibland kan det nästan göra det lättare.

Det bästa med att ha en egen blogg är att man får skryta och jag blev faktiskt riktigt nöjd med den här artikeln idag. I övrigt är jag rätt nöjd med de artiklar som jag publicerat såhär långt. Det har varit lite för roligt att skriva att jag tappat lite fokus på att göra artiklar som är mer konverterande men kommer trafiken så brukar pengarna ofta följa. Bloggen har också gått från 2 UB/dag (när jag köpte den) till nuvarande 150 UB/dag med en ganska bred spread av trafikkällor (inte bara sökmotorer med andra ord).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *