Presenttips.com var min första domän jag köpte och redan då var domänen Presenttips.se upptaget. I 2007 kontaktade jag ägaren för att köpa domänen men prisförslaget jag fick var högre än min dåvarande årsomsättning så jag avböjde. Något år senare kom jag, tack vara Daniel Blomster, över Presenttips.nu som var ledig (!) .

I samband med att jag gjorde en kraftig uppdatering och en storsatsning på Presenttips.com ville jag komma över Presenttips.se för att dels inte läcka trafik till domänen (folk som tror de går in på min sida men går till Presenttips.se istället) men också för att på en lite bredare front satsa på “presenttipsmarknaden”.

Priset hade dock gått upp sedan sist, då flera aktörer varit ute efter domänen, men med en kreativ lösning lyckades jag och ägaren komma överens. Efter en vecka i Tallinn, där den sympatiske ägaren av domänen bor, så är jag numera ägare till Presenttips.se. Jag går av principskäl inte in på köpeskilling eller vad den “kreativa lösningen” innebar men affären var den största jag gjort hittills.

 

One Response to Köper Presenttips.se

  1. Hej! Vad kul – grattis och lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *