I fredags landade jag i Sydafrika och bor numera hos en vän i Stellenbosch som är det mest kända vindistriktet i Sydafrika. Jag fylls av en otroligt stor tacksamhet för att jag lever i en tid då man relativt lätt kan skaffa sig en sysselsättning som tillåter en att resa runt jorden och samtidigt jobba för sitt uppehälle.

Utsikten ifrån där jag jobbar (balkongen). Vingårdarna är överallt, bla precis över vägen.

 

Vad jag gjorde på fikapausen igår (skröt om hur mycket snabbare jag är än en gepard).

 

Presenterar den nya säkerhetsansvarige på företaget.

 

Förutspår ansiktsuttrycket hos mina vänner som precis tagit sig till jobbet i -2 grader. En måndag. I Januari. Två dagar från löning....och möts av dessa bilder ;P

 

2 Responses to Vad jag gör en måndag i januari

 1. Datingsidor says:

  Hej Christoffer,

  Hur kommer det sig att du blivit så inaktiv i bloggen? Reser du inte runt lika mycket numer eller vad har hänt mellan Campet i Thailand och Sydamerika?

  Tycker det var väldigt skoj att följa din resa i Bali etc, kändes lite synd när du gick tillbaka till ekorrhjulet i Sverige. Men nu när du åter satsat på “webb-livet” så hade jag förhoppningar om att din blogg skulle ta fart igen. Eller bloggar du på någon annan adress numer?

  MHV
  Magnus

  • Christoffer says:

   Det handlar nog mer om att jag inte riktigt känt samma sug att skriva samt tagit mig tiden att skriva. Det tar ofta tid att skriva ett blogginlägg, tid som jag på sistone oftare har lagt på att jobba. Det är också klart att det är roligare att skriva i samband med någon event, tex en resa, så förhoppningsvis kanske jag skriver mer nu i feb/mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *