Jag har ju haft möjligheten att få ställa upp i intervjuer lite här och där under tiden jag arbetat med webbsidor. I vissa fall har det handlat om att jag själv kontaktat media och i andra fall har journalister ringt upp mig. Jag har fått agera expert inom en rad olika områden vilket är en ganska rolig sidoeffekt av att göra informationsbaserade webbsidor. Man lär sig ju väldigt mycket inom ett nischat område och ju fler webbsidor man gör desto mer lär man sig. Jag börjar bli ganska grym på Trivial Pursuit nu 🙂

Förra veckan var jag med i en reklambilaga till SvD om outsourcing och nu hade jag glädjen att få ställa upp i DN i en artikel om att pruta på bostadsmarknaden. De var också generösa nog att sätta en länk till sidan. Faktum är att jag väntat mig lite att någon skulle höra av sig om något på sidan. BoUpplysningen är numera en av Sveriges största informationssidorna om bostadsmarknaden. Roligt är det hursomhelst.

 

One Response to Artikel i DN om BoUpplysningen

  1. Tore says:

    Tummen upp! Du sköter dig bra i artikeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *