Det var länge sedan jag outade ett projekt som jag jobbat på, här på bloggen, och det kanske är dags. Jag har jobbat parallellt med en herrans massa projekt på sistone utan att egentligen göra något själv. Den här sidan har jag sammanställt utifrån texter jag fått från en extraanställd, Sophie, som är grymt duktig.

Sidan, som handlar om allt som har med hår att göra, riktar sig till främst kvinnor även om vissa kapitel har mer fokus för män (tex håravfall). Tanken är att ta ett grepp som är någonstans mitt emellan “bra skönhetstips” och “fakta”. Artiklarna handlar således om allt från hårets anatomi till hur man gör en Brazilian Blowout (hade aldrig hört talas om det innan). Sophie, som gjort sidan är delvis läkarstudent, delvis journalist och intresserad av skönhetsrelaterade ämnen.

 

hår

Kom gärna med feedback, tips och frågor. Är det något mer jag (dvs Sophie) bör skriva om som vore intressant för målgruppen? Hur kan jag på ett enkelt sätt tap:a den enorma sökmarknaden på “frisyrer” med hjälp av sidan? Har du några smarta tips på marknadsföring av sidan?

Länk: HårUpplysningen.se

 

2 Responses to Det här visste du inte om hår

  1. Nabil says:

    Funny thing.

    Vill du enkelt tap:a den enorma marknaden så sitter jag på en sajt som för tillfället rankar #4 för sökbegreppet “håravfall”. Är ett uppköp av sajten intressant så är det bara att hojta till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *