Jag uppdaterade precis mitt förra inlägg där jag söker personer som vill ha ett extraknäck med att lägga in produkter. Jag behöver återigen än fler personer som kan göra detta så hör av dig om du vet någon som är sugen!

I takt med att jag får fler och fler sidor och då jag inte vill fokusera på sökmotoroptimering (online-delen) själv så är jag i behov av någon som kan hjälpa till med sökmotoroptimering. Den typ av profil jag letar efter är:

 • Förmodligen runt 18-25 år
 • Mycket internetvan. Surfar mycket på nätet och är aktiv på forum och gärna har en egen blogg.
 • Det är en fördel om personen har vana av att arbeta med sökmotoroptimering men är inget krav (faktiskt).
 • Det är en stark fördel om personen bor i Stockholm.
 • Lätt att lära
 • Van att skriva (skriver god svenska)

De uppgifter jag vill att personen ska göra är att skapa inlänkar på olika sätt:

 • Hitta, utföra och registrera länkbyten
 • Utvärdera länkkvalitet
 • Skriva blogginlägg på specifika bloggar jag har
 • Hitta relevanta webbsidor och kontakta dem

Jag kommer att lära ut det som personen behöver kunna. Det viktigaste är att du har möjlighet att dedikera ett antal timmar i månaden åt detta och gärna att du ser att webbutveckling, marknadsföring och sökmotoroptimering är något du kan tänka dig att jobba i framtiden. Jag lär gärna ut allt jag kan mot att få en duktig samarbetspartner.

Lönen kommer att vara prestationsbaserad och anpassad till den målgrupp jag söker. Det är alltså inte en professionell sökmotorkonsult jag söker.

Eftersom jag fick frågan ett antal gånger via mejl förra gången så: Ja, jobbet är såklart vitt!

Edit 2011-07-22: Jag har tillsatt den här posten nu.

 

3 Responses to Söker någon som kan göra sökmotoroptimering som extraknäck

 1. alexander ahlin says:

  Tjena!

  Jag fick höra av Alexandra Wesslén om detta extraknäck och blev direkt intresserad. Jag har just gått ut gymnasiet där jag gick 3 år med IT inriktning och är sugen på att prova på att jobba med något inom ämnet. Jag ser mig själv som lättlärd men har tyvär ingen blogg eller erfarenhet utav sökmotoroptimering. Jag är dock villig att lära.

  MVH Alexander Ahlin.

 2. Christoffer says:

  Alexander: Vad roligt att du är intresserad. Jag har dock (igår) anlitat en kille till att göra detta. Jag ska hålla dig i åtanke dock om det dyker upp något annat.

 3. Erik says:

  Imponerande snabbt det gick att tillsätta den tjänsten! Kul med fler kollegor i branschen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *