Jag är numera inne på min sista vecka. Marlena Batist har åkt vidare men jag har återigen besök av några kompisar och jag börjar så sakteliga komma in i semesterlunket. Jag börjar till och med få en solbränna till slut!

Vi spenderar numera dagarna med att göra ganska lite, läsa lite mer och åka en massa moppe runt ön. Det är nåt så sanslöst roligt med att åka moppe här. Det är en grym frihetskänsla och det ligger en viss meditativ kvalitet i att puttra runt på ön så jag har nog sett stora delar av ön nu.

Jag har dragit ned arbetandet till ett minimum även om jag har lite svårt att verkligen koppla loss allt. Jag gjorde en lite djupare ekonomisk analys häromdan och insåg att det faktiskt gått lite bättre än jag först trott så jag känner mig riktigt nöjd. Nu handlar allt om att ladda om, njuta av strandlivet ordentligt och se till att jag är lika taggad på att ta nästa steg när jag kommer hem.

Så, sammanfattningsvis har det varit ett – återigen – otroligt lyckat projekt. Det har gått bra att jobba, jag har lyckats fokusera på rätt saker, fritiden har varit mycket trevlig med trevliga människor att umgås med, thaiboxning och mycket trevliga omgivningar. Jag är sugen på att göra PBC2012 också men än så länge tänker jag inte så mycket på det, jag måste landa lite först. Dessutom är det svårt att förutspå hur mitt (affärs)-liv ser ut om ett år även om jag såklart har mina mål.

Jag avslutar med lite bilder från de senaste veckorna här på Koh Lanta:

Bee bee's

Restaurangen där jag arbetat och hängt de senaste två veckorna, Bee Bee's.

I den lilla hyddan till vänster brukar jag avrunda dagen med en öl.

Volleyballplanen

Ibland pajar internet på Bee Bee's och då får jag sätta mig här. Det ser soft ut men är ofta lite för varmt.

Stranden på Klong Khong. Inte jättebra att bada vid men fin annars.

En tillfällig arbetsplats på Klong Nin

Posar för ett nytt bloggfoto

Marlena och Rebecka i träningslokalen

Marlena

Sista dagen på gymmet

Träningskompisar

 

2 Responses to Sista veckan nu

  1. Petter says:

    Efter denna vintern skulle jag nog vilja säga att åka moppe runt (varma) öar är en livsstil 😀
    Hoppas det blir många fler rundor PBC2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *