Jag har insett att jag skrivit betydligt mycket mindre på bloggen nu jämfört med när jag var på Bali. Då kunde jag lägga ned upp till en timme om dagen på min blogg och således blev också blogginläggen mycket bättre och mer läsvärda. Nu känns det inte riktigt som att jag har tid med det. Det är verkligen fullt upp hela tiden här nere.

Jag känner ofta av pressen av att tjäna tillräckligt med pengar för att kunna leva ordentligt när jag kommer hem till Stockholm och det känns inte som det drar igång tillräckligt, även om det faktiskt går bättre. Det är dock en bra motivationskraft för att arbeta hårt.

Två roliga saker har dock skett under veckan. Dels har jag legat i topp på “Alla Hjärtans Dag” under hela februari vilket har inneburit en massa trafik till Presenttips.com. Senast jag var i Thailand kraschade mitt webbhotell Proinet just på Alla Hjärtans Dag vilket fick mig att svära så det hördes till Kambodja. Jag får verkligen hoppas att det inte händer igen.

I dagarna fick vi också en uppföljningsartikel i Metro angående Paradise Business Camp. Den här gången i Metro Student Magazine (se s. 76). Jag och Tore posar på exakt samma sätt som i ursprungsartikeln, men den här gången på en riktig beach. Jag är lite förvånad att de inte gjorde en grej av det i tidningen.

Metro

Såhär såg det ut i januari...

Vad kan du och jag lära oss av detta: Egentligen är lärdomen från förra artikeln. Om man har en idé eller ett projekt med ett nyhetsvärde så kan det bli en artikel. Men man måste nästan alltid fråga, tidningarna kommer inte veta att du har projektet om du inte tipsar dem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *