För er som råkat missat det har det varit en ordentligt vithajsfajt i Australien i veckan. Nu ryktas det om att den vinnande hajen anklagats för lustmord och flytt landet. Han beräknas anlända till Sydafrika – som inte har utlämningsavtal för hajar – kring helgen.

På måndag klättrar jag ner i en bur för att leta efter honom. Vill kanske inte vara med om varken det hans Australiensiska antagonist fick uppleva eller det här:

Ändå har jag svårt att verkligen börja planera för Sydafrika-resan. Det är mycket med jobbet och det är svårt att inte fokusera på den allsvenska guldstriden. Är inte så lite förgrymmad över att vara utomlands när AIK kan vinna SM-guld för första gången på ett bra tag!

 

One Response to Hajen som flydde

  1. Anders says:

    Du behöver nog inte oroa dig för att AIK ska ta hem något SM-guld, jag visste inte ens att de spelade i Allsvenskan igen.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *