.Jag är så jäkla nöjd idag! Imorse betalade jag av mitt studielån, något jag drömt om att göra länge, länge. Det är förmodligen inte det mest ekonomiska att göra, tex gentemot att sätta pengar på börsen men pengar ska användas till att göra gott och att vara skuldfri är för mig otroligt skönt!

Efter att ha pluggat i 5½ år (med fullt studiestöd) så lyckades jag alltså betala tillbaka det på fyra år jämnt efter min examen – ett år tidigare än mitt mål. Sjävklart är hemsidorna en stor del i det här men också en del sparande.

Nu ska jag unna mig lite mer den närmaste tiden, och fira lite!

 

7 Responses to Betalat av studielånet

 1. Kim says:

  Grattis! Jag är imponerad att du lyckas betala så stora summor till CSN meddans du bodde på Bali eller vart utomlands

 2. Anders says:

  Wow det var bra jobbat, grattis! Jag vill inte ens tänka på att betala tillbaka mitt lån just nu.

 3. Miss M says:

  Grattis! Underbart att vara skuldfri!

 4. C. Davén says:

  Grattis! Strunta i alla som säger att det är bättre att satsa på aktier eller fonder. De borde lyssna på dig, inte tvärtom. Livet är härligare utan skulder. 🙂

 5. Christoffer says:

  Tack för alla gratulationer! Visst är det skönt att vara utan skulder, jag har nog haft skulder på ett eller annat sätt sen jag började hålla på med aktier som 15-åring så det känns underbart att vara skuldfri!

  Nu tänker jag inte räkna in bolånet som jag mer ser som en boendekostnad…åtminstone så länge som lägenheten är mer värd än bolånet.

 6. Fredrik S says:

  Det är bara till att gratulera. Bra jobbat.

 7. Anders says:

  Shit kussen!
  Riktigt starkt jobbat! Nar du e inne pa denna CSN-betalningsfas, kan du inte projsa av mitt lan ocksa? =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *