Sitter i bilen nu på väg från Colorado till Texas för att ladda inför den allra sista Storm Chasing-dagen. Texas ska tydligen vara ganska lovande för morgondagen och Texas känns bra – allt är ju lite större i Texas och det var också här vi såg vår första supercell.

Fick höra på morgonen nu att några andra storm chasers (igen) hade sett en tornado bara några minuter ifrån där vi upplevt våra 130 km/h-vindar häromdagen. Det var alltså inte helt fåfängt när jag spanade ut genom fönstret och väntade på en tornado att dyka upp.

Detta vara andra gången på kort tid vi hamnat väldigt nära en tornado utan att veta om det. Tydligen hade vi hamnat mellan utflödet och inflödet – om ni tittar på bilderna från Dag 12 så ser ni vad det innebär. Regn som i princip kommer in från sidan och kraftiga vindar.

Har förmodligen gått upp ett eller fler kilo under dessa två veckor – man äter extremt dåligt och rör inte på sig över huvud taget. Kan knappt komma ihåg hur grönsaker ser ut.

 

2 Responses to Dag 13 – Sista ompositioneringen

  1. Patrik says:

    Hej, sjukt imponerad av dina bilder. Vad heter företaget du åker med?

  2. Christoffer says:

    Patrik: Visst är det coolt! Jag ska skriva ett inlägg om Cloud 9 som är företaget jag åker med innan jag åker hem.

    Har ni knepigt väder i North Carolina också?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *