Ok, det här är lite ironiskt. För bara någon vecka sen skrev jag att jag borde starta en blogg och diskutera väder. Nu har jag i princip gjort det, men inte av just den anledningen jag beskrev.

Mitt nya bloggprojekt är en fotoblogg som jag kallar One Eye On The Sky och den kretsar mer kring vackra foton på himlen än om diskussioner om väder.  Ända sedan jag bodde i Kansas har jag varit intresserad av att ta kort uppåt och det här är lite av ett sidoprojekt för det. Det är också en arbetsyta för att kunna göra en jobbresa till USA nästa sommar och åka på Storm Chasing Safari.

Länk: One Eye on the Sky.com

Tagged with:
 

4 Responses to Skapar en fotoblogg

 1. Magnus says:

  Hej Christoffer,
  kul att du är igång med bloggen igen!

 2. Coolt! Är där inne nu 🙂

 3. KungErik says:

  Jag bara undrar lite hur du marknadsför dina olika siter, eller är du bara grym på sökmotoroptimering?

  /Erik

 4. Christoffer says:

  Jag marknadsför de flesta mest via sökmotorer och är väl ganska ok på det. Sen försöker jag hitta nischer där det finns ett stort behov kontra liten konkurrens…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *