Vafan tänkte jag på!? Avsluta med en dikt!!?

Den här bloggen samlar fortfarande kakpoäng och besökare och vad ser man när man kommer in. Ett hejdå med en dikt, jag hade uppenbarligen hybris, malaria innanför pannbenet och min bruna pretto-tweed-kavaj på mig.

Nej, om du ändå läser det här som första inlägg kan du åtminstone ta del av något roligare, så jag går från hybris till egotripp istället och har här valt ut några postningar som jag själv kände mig ganska nöjd med. Har du själv några favoriter så får du gärna skriva om dem i kommentarsfältet (egohybris!).

Nåväl, mina bästa inlägg enligt mig:

 • När jag var med i tidningen – Inte så mycket för själv inlägget här heller, men för att jag är så nöjd med att DinaPengar.se (och Expressen) uppmärksammade mitt projekt.
 • Mosquito Exploder 2000 – Jag hatar verkligen myggor. Och på Bali är de extra illa, eftersom jag har läst både fysik och hade för mycket att tänka på kom jag på en uppfinning som skulle utrota myggorna…smärtsamt!
 • Balis übermyggor – Ett annat inlägg där jag beskriver Balis myggor som många skrattade åt.
 • När jag anlitar barnarbetare mot alkohol – …och gör en fejkad Aftonbladet-artikel om det
 • Job applying consultant engineer – Förmodligen min personliga favorit. Jag var så trött på att läsa jobbannonser och alla klyschor i dem så jag skrev det här inlägget där jag låtsades vilja anställa någon att göra det åt mig.Jag skrattade faktiskt så jag grät åt det här inlägget själv. Får man skratta så åt ett eget skämt?!
 • Skyddsombudet rapporterar – Man har ju skyddsombud på företag för att hålla koll på att ingen blir skadad. Det här är rapporten för min enskilda firma. Ganska roligt om jag får säga det själv (och det får jag, för det är min egen blogg :)).
 • Det äckligaste jag nånsin sett – Jag tror faktiskt bara att det var jag som skrattade mycket åt det här inlägget. Inlägget handlar om en död hund jag hittade på stranden och är ackompanjerat av bilder som brutalt bryter mot texten.
 • Min serie om arbetarna på Bali, inkl strandförsäljare, taxichaufförerna och servitriserna. Jag var ganska trött på dessa yrkesgrupper ett tag och gick ut hårt (men hjärtligt) åt dem.
 • Inläggen om våra upphaussade boxningsmatcher: Mayhem in the Middle East och alla de andra som du hittar här.
 • När jag outar vad jag gjorde i Thailand i februari – Jag skrev minst ett inlägg om dagen i februari men mörkade vad jag egentligen gjorde 60 % av tiden där. Enbart för att skrämma min bästa kompis.
 • Nyåret på en öde ö i Kambodja – Vääääldigt långt inlägg om en nyårsafton med 300 småkåta kambodjaner på en öde och har en massa fina bilder.
 • Hur kängurus ger punani – Min uppgörelse med turistindustrin som jag till stor del (motvilligt) var en del av under resan. Läs också inlägget om prylbögar och upplevelsesnobbar. Inte så roligt kanske men jag menar varenda ord.
 •  Jag har hittat det! – Inte så mycket för att själva inlägget i sig är så bra, men jag var så jäkla nöjd när jag skrev det inlägget. Det var sån kick att göra den här resan och det här beskriver exakt varför. Lika nöjd var jag när jag blev klar med mitt mål.

Ok, det blev lite fler än 10 inlägg…men om du inte gillar inläggen ovan så kommer du inte hitta något här för dig ändå.

För er som blivit lite förvånade över att jag faktiskt skrivit något här och undrar om jag är på gång igen så: Kommer jag säga upp mig snart igen? Nej. Kommer jag börja blogga igen snart? Njao, kanske.

 

3 Responses to Om du bara vill läsa 10 inlägg på den här bloggen

 1. Sanna says:

  Hej Christoffer!

  Tack detsamma! En mycket lyckad middag med trevligt sällskap och (för)mycket vin…Du betättade ju inte vad du hade för adress till din blogg, så det var tur att du kom ihåg min och kollade in:)

  Jag är mer än intresserad av tips från dig! Även fast du inte, i första hand, jobbar med bloggar tror jag att du har mycket att lära! Och jag suger åt mig som en svamp! Var inne på länkarna du gav till mig. Är det saker som du har styrt upp?

  Jag vet däremot inte om jag har så mkt tips att komma med, men fråga gärna så kan jag försöka!

  Mail: sanna_viola@hotmail.com

 2. Samuel says:

  Det var värst! Han lever! 🙂 Roligt att läsa lite gamla inlägg igen. Du borde väl åka ut och resa igen snart? Eller har det nya jobbet klistrat fast dig i Sverige?

 3. Oskar says:

  Glad överaskad över ännu ett inlägg! Fortsätt! Säg upp dig och flytta till Dubai vetja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *