Lite för att ge illusionen av många inlägg när du trillar in här igen och lite för att jag inte gillar att blanda för friskt bland ämnena i ett och samma inlägg så skriver jag igen.

Det är tre saker jag funderat på på sistone: bloggen, hemsidorna och jobb.

Jobb har ju legat på topp på priolistan på sistone och jag har varit ganska ambitiös i mitt jobbletande. Nu sitter jag i en situation att jag har fått ett möte för att diskutera kontrakt på tisdag, samt två “sista-intervjuer” på två andra jobb. Det förstnämnda är på ett medicintekniskt företag och de två andra mer som IT-konsult. Alla med olika för och nackdelar. Jag har sån hybris just nu att jag räknar iskallt med att få samtliga tre. Ni som läst bloggen kan nog gissa er till vilket jag lutar åt.  Cirkeln ser alltså ut att vara på väg att slutas.

Vilket leder oss in på Bloggen. Innan denna dubbelpostning var det 10 dagar sen jag skrev och enligt min kompis Anders från Vietnam är det ett big No-No när man bloggar. Än så länge skriver jag till viss del om resan, för den feta damen har inte sjungit än. Hon har äntrat scenen, satt på micken och harklat sig…men hon har inte börjat sjunga än. Bloggen lever alltså.

Frågan är vad jag ska fortsätta skriva om. Det är ju (tyvärr) en boxningsmatch på gång snart men utöver det så känner jag inte så mycket för att skriva om saker som inte är relaterat till detta projekt. Jag är kluven…och jag kan ju inte hålla på att säga upp mig för att ha något att skriva om!

Hemsidorna då? De rullar på även om jag i princip inte jobbat mer än 3-4 h i snitt per vecka sen jag kommit hem. Motivationen har runnit iväg ett tag, mest för att det har varit så mycket annat. Men det är ju det som är så fint! Jag hade min bästa dag någonsin för typ två veckor sen och även om inkomsterna inte stiger så stagnerar det inte heller.

 

One Response to Jobb, bloggen och hemsidorna

  1. Det är svårt det där ibland, jag känner igen det. Skitsvårt att hitta ämnen att blogga om då man inte har några intressanta projekt i rullning. Fördelen att vara RSS-läsare är ju att man inte behöver gå in manuellt på bloggar för att se om det kommit något nytt. Som RSS-prenumerant får man ju det serverat och behöver inte tänka på att en blogg uppdateras sällan. Så för min del behöver du inte känna någon press, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *