Jag gjorde ju en Dan Brown och lämnade er med en cliffhanger senast. Ett lågvattenmärke, jag vet, men jag har insett att det är jobbigt att läsa långa inlägg så jag var tvungen att korta av det lite.

Det jag såg när jag tittade upp bland träden var hundratals, om inte tusentals, vampyrer. 50-centimeters håriga fladdermöss med ett vingspann på 110 cm. De käbblades och hängde upp och ner bland trädgrenarna insvepta i sina läderlappskostymer. Då och då flög någon fladdermus iväg och gjorde sig en snygg skepnad mot Sydneys skyline.

Fladdermus

Flygande hundar bland trädblommorna

 

Batman

 

Fladdermus mot Sydneys skyline

 

En vampyr

 

Fladdermöss i sina vampyrkåpor

Jag älskar ju att se djur när jag reser, det är snudd på min favoritsysselsättning. Att hitta ett djur som var bland det coolaste jag sett (fula, elaka och mytomspunna) i den coolaste park jag satt min fot i var såklart en jackpot. Att det sedan var fullt av en massa elaka spindlar gjorde inte saken sämre.

Spindel

Spindel i ett träd

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *