Det har ju varit ett mål som jag haft utöver alla andra när det gäller den här resan. Den största anledningen till att jag åkte hit från första början var ju att jag skulle jobba upp ett hemsidesimperium som när jag var klar skulle dra in X USD i månaden på Adsense. Detta X är inget jag gått ut med officiellt men det är en kännbar extrasumma i min ekonomi.

Jag har även haft ett mål att utöver detta X tjäna Y SEK / mån via mina svenska program (Affiliator, Tradedoubler mfl). Detta mål har jag uppfyllt varje månad efter december, även nu i mars.

I februari var jag snubblande nära att nå mitt mål men föll på målsnöret då mina sidor blev hackade. Idag har jag suttit och vakat på mitt Adsense-konto och nu för cirka 10 minuter sen så nådde jag det målet jag kämpat mot i 2 ½ år! Det känns helt fantastiskt!!

Jag trodde ärligt talat så sent som i december inte att jag skulle ha mycket till en chans att verkligen klara målet. Jag låg då på runt 30-40 % av detta mål och förstod inte hur jag kunde klämma ut mer av sidorna.

Jag har därmed femdubblat min omsättning (inräknat SEK alltså) på runt fem månader. Kostnaderna har på samma tid ökat med runt 30 %. En ganska hygglig omväxling alltså.

Det gick att göra alltså! Detta, trots att jag faktist inte anser mig vara speciellt duktig på hemsidor egentligen. Du skulle också klara av det. Vem vet…Du kanske blir sugen att göra något motsvarande? Men du…

…du säger väl inte upp dig nu? 🙂

Tagged with:
 

7 Responses to Mission Accomplished

 1. Mamsen says:

  Nej vännen,
  skulle inte ha en tanke men väl försöka mig på att göra en hemsida…Stort grattis!

 2. Mamsen says:

  Jag är ingen läkare men Du måste gå till sjukan och få pencillinsalva!!!!! Gå inte och dra med den där infektionen!!! Du har bara två ögon och behöver dem hela livet!

 3. Secret says:

  Jag har redan bestämt mig för att göra som du. Dessvärre har jag ingen inkomst från mina hemsidor i dagsläget som möjliggör att jag lever på dessa utan måste buffra ett bra tag först.

  Stort tack för inspirationen, du har bidragit mycket till mitt beslut som jag hoppas jag kommer bli nöjd med, vad är ett halvår om 50 år om allt i värsta fall skulle gå åt helskotta? 🙂

 4. Grattis till avklarat uppdrag! Jag ligger själv på cirka 33% av mitt mål i USD, har ökat från cirka 25% av målet på ett halvår samtidigt som dollarkursen har rasat, så jag tror jag vet vad dina 100% är (under förutsättning att vi tänker ungefär lika :).

  Ps. Du kan kalla mig AFA, då kanske jag får in lite besökare som skall till AFA Försäkringar på min hemsida :).

 5. Christoffer says:

  Secret: Otroligt roligt att du blivit inspirerad och påverkad av den här bloggen. Det gör mig väldigt glad! Håller helt med det om att “vad är ett halvår”.

  AFA: Tack! Kul att det går framåt för dig också. Visst blir det beroendeframkallande? Det är som att spela Civilization x 100!

 6. Håller med om att det är beroendeframkallande och det är speciellt roligt när man slår highscore vilket faktiskt inträffade igår.

 7. Micke says:

  Grattis till det uppnådda målet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *