Det finns säkert massor av sätt att komma i form men här är ett lite roligare. Måste säga att jag suttit och tryckt på den här idén i en vecka utan att våga genomföra den men nu har jag nog tappat de sista av mina koncepter så här kommer det.

Jag är ju så inne på hur man sätter upp mål och klarar av dem. Jag märkte när jag läste igenom mina gamla mål att jag egentligen inte följt min princip: Man ska ju alltid ha mätbara mål.

Jag har ju egentligen bara skrivit att jag ska komma i “bättre form” vilket inte är speciellt mätbart. Jag skulle kunna ha gå ner si och så mycket i vikt eller så men det känns lite fel. Jag är mest lite sliten fysiskt av för mycket stillasittande och vill helt enkelt bli märkbart i bättre form. Eller om man skriver det såhär: synbart i bättre form.

När man sätter upp mål måste man alltid ha något som motiverar en att genomföra det. Annars kommer man aldrig att göra det ändå. Jag kom på ett sätt som verkligen skulle göra att jag satte igång. Det är att helt enkelt låta er bedöma om jag nått målet eller inte. Med halva svenska folket som bedömer min spensliga lekamen före och efter kommer jag inte ha något alternativ än att träna och äta rätt.

Fan, jag riskerar ju att bli utskrattad på min egen arena, bloggen alltså, om jag misslyckas (samt efter dessa foton, med det bjuder jag på). Ni som vågar (och bloggar) får gärna hänga på idén. Se det som en utmaning, en tävling eller bara ett pinsamt bra sätt att motivera sig själv.

Bilden är borttagen

Det vore ingen bra Före-bild om inte ljuset vore dimmat. Men visst ser jag smart ut?

 

Bilden är borttagen

Oh yeah baby! Den klassiska IT-hållningen.

 

Det här är alltså Före-bilderna, jag lånade ett annat ansikte för att åtminstone se lite smart ut. Den 31:a mars lägger jag upp Efter-bilderna. Nu hinner jag inte skriva mer, måste antingen sticka ut och springa eller lära mig Photoshop-retuschering riktigt jäkla mycket bättre.

Tagged with:
 

4 Responses to Såhär tvingar man sig själv att komma i form: Före

 1. Sven says:

  Hallå där, jag tycker allt att du har gjort dig till lite på före-bilden. Det ser i alla fall ut som att du riktigt spänner ut magen på profilbilden. I övrigt ser du ju faktiskt ganska vältränad ut.

  Magen tror jag alltså att du kan trolla bort på en gång, men jag antar att vi kommer att kunna se på muskulaturen och definitionen hur det går med träningen i övrigt.

  Om vi ska kunna jämföra ordentligt är det olyckligt att bena knappt syns. Mindre shorts, bättre ljus, normal hållning, så ska jag nog ge dig en rättvis bedömning i mars.

  Skulle gärna anta utmaningen eftersom jag har satt ungefär samma datum för avstämning av min form. Får se om jag vågar lägga ut någon före-bild jag också.

 2. Christoffer says:

  Göra mig till, det skulle jag aaaaldrig våga göra 🙂 Kanske lite bara då. Det är ju så Före-bilder brukar se ut. Mörka bilder och håglös hållning.

  Lycka till!

 3. Haha, i love it! Lycka till 😉

 4. Poor me says:

  Haha! Håller med, typiska förebilder som man ser på TV-shop och liknande. Det här ska bli spännande… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *