Jag hade ju som bekant en riktigt trevlig december för Presenttips.com. På den sidan har jag ju ett nära samarbete med CoolStuff.se. Eller samarbete och samarbete, ett flertal av presenttipsen på sidan kommer från just CoolStuff och jag får provision på deras prylar.

Provision får jag dock från en jäkla massa butiker och eftersom jag väljer alla presenttips själv och tillsammans med min anställda så säger de lite om vad jag tycker om deras prylar. En skön symbios alltså.

Häromdan fick jag en belöning för decemberförsäljningen när jag vann ett presentkort på 2 000 kr. Den tredje guldklimpen i mitt knä denna vecka. I min värld är det som att vinna den gyllene biljetten till Willy Wonkas chokladfabrik eller bli erbjuden en resa till Thailand för 3 500 kr. Ja, ni fattar.

Jag känner mig nästan lite smutsig när jag nu porrsurfar in på sidan och dreglar över vad jag ska göra för pengarna när jag kommer hem: inomhushelikopter, spionkamera, köttätande blommor, eller ska jag spara ihop i …80 decembrar…och åka MIG-plan då. Det lutar dock åt denna Mankini:

 

Det är nästan som när jag skulle bestämma mig för var jag skulle åka. Så många roliga saker att välja på att man får kortexkortslutning! *poff*

Från det ena till det andra. För er som missade Tyskens kommentar häromdan, en underbar låt: http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY – Älska videon! Älska skånska!

…på tal om skånska, och från det andra till det ena igen. Hittade ännu en sak jag vill ha från sidan (nedan), ni börjar förstå principen va? Fullständigt onödigt, härligt roligt.

ps. Ja, jag får betalt när man köper något via länken ovan. Kan du inte leva med det får du gärna skriva in coolstuff.se i adressfältet. Shit the same. I lööööv it määään. Fakkin lööööv it.

ps II. Ge mig gärna fler tips på ny skön svensk musik, please! Jag är på ofrivillig SM-diet här (svensk musik-diet alltså).

Tagged with:
 

2 Responses to Alla goda ting är tre

 1. Christoffer says:

  För att få upp värmen på musiktipsandet vill jag tipsa om dessa utländska kanonartister:

  – Anthony and the Johnsons: http://www.youtube.com/watch?v=mbA0RmHD7RY
  – Xavier Rudd: http://www.youtube.com/watch?v=-OdJImQ5mRU
  – Devendra Banhart: http://www.youtube.com/watch?v=cz4mZ2WeBOc

 2. Oscar de la Hoya!!For real says:

  Haha skickade pipparkaugan till skåningen på jobbet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *