…utbrast min kompis Minna när hon hade sin avskedsfest på South Side på söder. Hon skulle dagen efter åka till Kambodja för att jobba med ett FN-projekt för den kambodjanska textilindustrin. Hon hade därför samlat ihop några nära och kära på en öl för att säga hejdå. En mycket, mycket trevlig kväll med en snudd på magisk entusiasm som låg i luften. Någon hade precis börjat på ett nytt spännande exjobb, en annan skulle mot ett välbetalt jobb i Schweiz, en tredje hade precis varit på en rafflande intervju för en konsultfirma och så Minna då som redan bokat och packat för resan till Kambodja.

Där, och exakt då, tog jag beslutet inom mig. Även om jag inte sa det utåt så stod det klart för mig att det var rätt beslut att ta. Jag hade fått mejlet från Dommie samma dag och vetat att jag hade tio dagar på mig att bestämma mig. Jag hade funderat på det i över 10 veckor. Tio timmar senare, på South Side på söder, bestämde jag mig.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *