Hej,

Här är de numera världskända videoklippen på boxningsmatcherna mellan The Kungsholmen Knocker och Oskar de la Hoya. För er som inte sett sportnyheterna de senaste månaderna så började det hela i Juni när de två boxarna möttes första gången. Vid sidan om de la Hoya fanns hans tränare Sussie aka don Queen. Kungsholmen knocker hade vid sin sida sin sekond Sara “Ms Muscle” Persson.

Matchen, som dömdes av Manuel “Sehr Gemüse” Meurer, utspelade sig på Ã…land i nära 30-gradig värme och gick i 3 x 2 min. Den första ronden var faktiskt på 3 min men kortades av av domaren då boxarna inte bedömdes kunna hålla en sevärd match i 3×3 min.

(Filmen visade sig inte funka, se här för en uppdaterad version)

Trots the Knockers försök till Thairegler (den som ser ut att vinna mest efter matchen, vinner) och domarens någotsånär tveksamma bedömning så var efterhandsbedömningarna eniga. de la Hoya hade vunnit matchen på poäng. Detta trots att han var nära att bli knockad i slutet av tredje ronden av the Knockers vänsterkrok som kom från ingenstans.

Bitter, men inte utslagen, gick the Knocker hem och arbetade ut en plan tillsammans med Ms Muscle, fast besluten att vinna återmatchen i augusti. Denna stormatch skulle gå under Kräftskiva 2007 inför rekordpublik. En utmaning värdig en mästare. Veckan innan matchen var planen utarbetad och träningen kunde börja:

The Road to Revenge:

Om videon inte fungerar

Efter den uppladdningen var det inte mycket som kunde stoppa the Knocker. När matchen visades för de la Hoya kvällen innan match så både skrattade och grät han men alla inblandade visste hur rädslan grodde inuti honom.

Matchen som följde dagen efter visade sig bli den tuffaste någonsin dem emellan. Efter en rungande vänsterkrok i första ronden av the Knocker höjdes ribban enormt. I andra ronden kom de la Hoya tillbaka med råge. I den tredje ronden infördes Thairegler, dvs det var redan avgjort till de la Hoyas favör och kombattanterna såg mest till att inte skada varandra och därmed se till att motståndaren inte kunde slåss och därmed dra in pengar till familjen.

Fight #2: The Rumble on the Åland.

Om videon inte fungerar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *