…det var vad min mamma sa när jag berättade för henne att jag skulle flytta till Bali för att realisera min dröm, att få arbeta med mina hobbyprojekt, hemsidor, på heltid

Det är förstås ens mammas uppgift att oroa sig för ens barn när de gör något utifrån den utstakade vägen. Ibland är det deras uppgift att oroa sig när man gör saker inom den utstakade vägen också! Det är å andra sidan upp till mig att se till att jag stakar ut en väg som passar mig själv. Så jag sa upp mig.

Anledningen?

  • Få jobba med exakt det jag vill
  • Lära mig något nytt varje dag
  • Lära mig ett nytt språk
  • Ha en passiv lön vare sig jag jobbar eller inte
  • Få solbränna i november…under arbetstid.
  • För att jag vill och för att jag kan

Tanken är inte så mycket att skapa ett äventyr som att skapa ett stort jäkla mastodontimperium av hemsidor. Äventyret kommer jag dock inte ifrån, det kommer inte att bli lätt och det ska det inte heller vara. Jag hoppas på en underbar succé eller en spektakulär katastrof. Hur det än blir kommer du att kunna läsa om det här.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *